Klassresa !!

Hej hej !! Sitter här och känner mig så himmla pirrig, för imårgon så blir det klassresa !!!! jag och klassen ska flyga till stockholm gå på grönan (guu va kuul) dagen efter så ska vi åka båt i ca 4 timmar till gotland!
 Jag vet inte så mycket om vädret men vad det än blir så ska jag bada i alla fall,hihi;  jag har inte packat helt klart än men snart så ska väl det bli färdigt. jag är ju en sån himmla 'åk'  människa så jag älskar nöjjes parker.. elr vad man nu ska kalla dom, Fick inssperation  att lägga in videor om det från www.klaiizzz.blogg.se . 






          jag och dom där ^ kommer att träffas mkt imårgon ! ;

 ses!

Pennor !

hejsvej"! jag blev så glad för jag fick ett jätte bra paket med Pennor som har en jättte tunn spets längst ut, det var ganska många färger och lite olika nyanser av varje färg .

 
(dom ligget i som en lite hårdare typ grej som man kan rulla ihop och knäppa fast; )

ses !

Pink zebra stripes

Hejsan! det var så konstigt för det gick inte att logga in på hela dagen ., men jag hittade lösningen ; aja, i onsdags var ja med www.klariizzz.blogg.se och Nora, vi Målade naglarna., och hade jätte kul! vi åt jätte goda muffins saker som fi fick av klaras mamma ;


 
 
 så här blev resultatet av naglackerna (det råkade flaga lite innan jag hann fota)
pussi !


Senaste köpet ^^

Hejsan!! Jag var på stan för ungefär 3 dagar sedan jag la inte in ett inlägg då för min kamera hade inge batteri '', jag köpte 4 st enkla  Nagellack ; jag gjorde en design med dom igår så ni får se det om ett tag-

 

 
 
 
 ni få ha det så bra!!


RSS 2.0